NLP COACH ACADEMY

UTDANNINGSFORLØP

1

NLP PREMIUM PRACTITONER

NLP Premium Practitioner er for deg som ønsker å få både sertifisering både i Classic Code of NLP og New Code of NLP. Denne utdanningen er den eneste i sitt slag i Norge. Etter endt utdanninng vil du få 2 sertifikater

1

NLP MASTER PRACTITIONER

Master Practitioner sertifisering er en av de mest omfattende og dyptgående Master Practitioner kurs du kan få, og tilbyr dermed enorm verdi for deg som elev. Kurset omfatter tradisjonell NLP, Reell NLP Modellering og New Code NLP.

1

NLP NEW CODE CERTIFIED PRACTITIONER

Denne utdanningen er for deg som allerede er sertifisert NLP Practitioner og Master Practitoner. Nå har du muligheten til å bli en av de første som får denne utdanningen i Norge.

1

NLP HELSECOACH

Dette er utdannelsen for deg som er helsemedarbeider og terapaut og som ønsker å forbedre dine karrieremuligheter. Ledere og administratorer som ønsker å lære om coaching-rollen og som ønsker å videreutvikle sine evner og kunnskaper rundt velvære, helse og forebyggende tiltak. Du som ønsker å begynne som coach innen velvære og helse.

1

NLP BUSINESS COACH

NLP Business Coach programmet er designet for å gi deg de beste verktøyene for å bli en dyktig coach. Her får du teori og praksis hånd i hånd gjennom å utvikle deg i det virkelige miljøet. En spennede og innovativt program for deg som ønsker å gjøre en forskjell .