Gratis Live NLP Coaching Tromsø 28. Desember

NLP er et kraftsenter av teknikker som kan revolusjonere måten du nærmer deg problemer på. Tenk deg å ha evnen til å dekode tankene, følelsene og atferdene dine for å avdekke skjult potensial. NLP gir deg mulighet til å kommunisere effektivt, påvirke positivt og danne dypere forbindelser. 

Ønsker du å lære mer om NLP (Nevro Lingvistisk Programmering Psykologi)?
og  vite hvordan det kan hjelpe deg i ditt personlige og profesjonelle liv?


kom og bli med på et inspirerende seminar.

Deltagelse på våre eventer gir deg full rabatt på våre kurs og utdanninger

Teknikker fra NLP – nevro lingvistisk programmering psykologi, har vært med på å prege både privatpersoner og organisasjoner over hele verden gjennom en årrekke. Bli med og få oppleve kraftfulle endringsverkøy for personlig utvikling.

TroMSØ

TORSDAG 28. DESEMBER
KL 18.00 – 20.00

Grønnegata 53
JM Hansen Bygget 4.etg

Temaer

  • Hva er NLP og hva kan dette verktøyet gjøre for deg
  • NLP i læring – mestring og motivasjon
  • NLP i Ledelse
  • Sport og prestasjonsidrett
  • NLP i Terapi
  • Stressmestring
  • Hvordan håndtere emosjoner og følelser
  • Effektiv kommunikasjon og personlige relasjoner
  • Demonstrasjoner av NLP teknikker
  • Sertifisering / akkreditering og bonuspakker

Disse temaene er laget for å gi deg en forståelse av hva NLP handler om, men enda viktigere hva det kan gjøre for deg. I løpet av seminaret vil du lære noen gode teknikker og nyttige tips å ta med deg. Du vil få mulighet til å stille spørsmål, møte NLP trener og utøvere, se en rekke demonstrasjoner og på samme tid å ha det gøy.

Hvem er dette for?

Alle som er interessert i personlig og profesjonell utvikling. NLP er et av de kraftgste verktøy som kan nyttes på alle områder i livet.

Benytt deg av denne muligheten, få tid til å møte oss, hør hva vi har å si, og få en følelse for hvordan livet ditt kan positivt endres ved hjelp av kraftige endringsteknikker.

VIKTIG INFORMASJOn

Påmelding er bindende.

Vær tidlig ute å sikre deg plass ettersom det er begrenset antall plasser på dette eventet.

FOREDRAGSHOLDER - Svein Kaurin

Svein har sitt hovedfelt innen kommunikasjon og formidling. Han representerer det nyeste innenfor coaching, mental «peak performance» og forandringsarbeid. Han jobber internasjonalt som NLP-trener ved flere institusjoner i Europa. Hans entusiasme, humor, formidlingskraft og kunnskap innen NLP-feltet har gjort ham betydningsfull og attraktiv som trener, foreleser og foredragsholder ved de ulike institusjonene.