Gratis seminar “Nøkkelen til selvledelse”

Kom og få innblikk i hvordan du kan lære deg et av de kraftigste verktøyene: NLP (Nevro lingvistisk programmering &psykologi) Dette er en moderne form for psykologi som fokuserer på hvordan din situasjon er i dag, og gjennom bruk av mentale teknikker hjelper deg å nå dine mål og ta dine viktigste valg.

GI DEG SELV EN GAVE OG BLI MED PÅ EN INSPIRERENDE KVELD!

Bindende påmelding – begrensede plasser

TROMSØ

29. DESEMBER KL. 18.00 – 20.30
GRØNNEGATA 53 4. ETG.
JM HANSEN BYGGET

Vår nåværende situasjon og endringer i livet vårt baseres på våre valg og hvordan vi leder oss selv.  Kunnskap om selvledelse gjelder alle mennesker, både på det personlige og profesjonelle plan.

Vi går mot nye tider og mange forventninger ligger foran oss.  Det kan virke overveldende og veldig krevende.   Kanskje opplever du nedstemthet, ensomhet, lav motivasjon og bekymringer for det nye som kommer?  Eller kanskje du ønsker å gjøre dine drømmer til virkelighet?

Nå har du muligheten til å få innblikk i hvordan du kan gjøre noen endringer som kan gi deg ny giv og energi og en ny start i 2021.

For å bli en god leder for andre må du først lære å lede deg selv!  Husk at også foreldre er viktige ledere hjemme, så vel som på det profesjonelle plan.

Dette gratis seminaret vil ta for seg hvordan selvledelse påvirker oss i hverdagen og skaper ønskede resultater både privat og i arbeidssammenheng.

Du vil få innblikk i hvordan du enkelt kan lære å ta kontroll over ditt eget liv og gjøre endringer som påvirker deg både privat og profesjonelt.

Temaer

  • Hvordan håndtere stress og følelsesmessige blokkeringer.
  • Bli kjent med dine verdier
  • Emosjonell intelligens – din styrke
  • Håndtere frykt og negative tilstander
  • Hvordan skape motivasjon og positive opplevelser
  • Sette personlige må
  • Informasjon om våre utdanninger

Foredragsholder

Svein M. Kaurin

Svein er internasjonalt sertifisert NLP Trainer, Coach og Mental Trener samt en av veldig få sertifiserte NLP New Code Trainers i Europa.

Svein har sitt hovedfelt innen kommunikasjon og formidling. Han representerer det nyeste innenfor coaching, mental “peak performance” og forandringsarbeid. Svein Kaurin er gründer av Kompetansesenteret for NLP AS i Tromsø og har over 30 års erfaring som lærer.

Han jobber internasjonalt som NLP-trener med flere institusjoner i Europa. Hans entusiasme, humor, formidlingsevne og kunnskap innen NLP-feltet har gjort ham betydningsfull og attraktiv som trener/foreleser og foredragsholder ved de ulike institusjonene.