Jørgen Norheim

Jørgen er genuint interessert i mennesker og hva som skjer med dem ved endringsprosesser. Herunder også hva som skal til for å nå de målene man setter seg på best mulig måte.

Han har offisersbakgrunn fra forsvaret i tillegg til å være utdannet Doctor of naprapathy, NLP Leadership Practitioner og NLP Master Practitioner fra Leading Edge og en NLP Trainer fra John Grinder/ ITA. Han har også jobbet som Personlig trener i 12 og undervist ved AFPT, akdemiet for personlig trening i 12 år.

Jørgen er en erfaren konsulent med mange år bak seg med oppdrag for offentlige og private aktører. Han startet i 2017 selskapet NOT Yet AS som har som hovedvirksomhetsområde Leder- og prestasjonsutvikling, herunder også visjons og strategiarbeid. Vi har laget og gjennomfører forretningsutviklingskonsepter for regnskap norge, advokatforeningen, scandic, choice, Colorline med flere. I tillegg til å holde NLP sertifiseringer.

Han har også lang erfaring fra mental trening og coaching en-til-en. Både toppidrettsutøvere og toppledere/ledergrupper, fra et vidt spekter av bransjer og idretter. Han har også fartstid fra Bedriftshelsetjeneste.

Siden 1999 har Jørgen jobbet med og holdt foredrag og kursing om stressmestring, livsstilsendringer, valg og endringsprosesser for både statlige og private organisasjoner. Jørgen er en meget engasjerende og motiverende formidler som har evnen til å forklare komplekse mekanismer på en enkel måte ofte i kombinasjon med humor og stor grad av gjenkjennelse. Jørgen anser at måten å hjelpe og støtte andre er å ha en stor porsjon nysgjerrighet, ydmykhet i tillegg til faglig trygghet og innsikt i kundens hverdag. Ved å ha et virkelig ønske om å hjelpe og da på kundens premisser, vil det alltid skje bevegelse.