NLP Master Practitioner 2024

NLP Master Practitioner handler om å virkeliggjøre de drivende prinsipper som ligger til grunn for NLP, slik at du kan utvikle dine egne NLP-teknikker og modeller. Dette betyr å forstå kjernen av NLP som modellering. Når du deltar på kurset vil du få din kunnskap reaktivert gjennom mange øvelser, prosjekter, mottak og gjennom å gi tilbakemeldinger, coaching og gruppediskusjon. Mye av kurset er erfaringsbasert og tar sikte på å gi deg praktisk erfaring med NLP Master Practitioner prosesser.

Opptakskrav:

Sertifisert NLP Premium Practitioner

Oppbygging:

3 moduler over 4 dager, totalt 12 dager

Sertifisering:

1 stk internasjonal sertifisering som NLP Master Practitioner Coach

TRONDHEIM 2024 Høst

 • Datoer kommer snart

TROMSØ 2024 Høst

Datoer kommer snart

Du vil fullføre oppgaver som en del av sertifiseringen din

 • Du vil gjennomføre en “personlig gjennombrudd sesjon” på kurset
 • Du vil gjøre et modellerings prosjekt og presentere det foran gruppe.
 • Du vi utføre godkjente coachingsessions med visst antall klienter

 

Hvorfor delta på Master Practitioner?

 • Du vil lære å modellere nye evner og ferdigheter i ditt personlige og profesjonelle liv.
 • Du vil lære de grunnleggende prosesser som driver ubevisst atferd.
 • Kurset er presentert på flere nivåer. Ubevisst modellering er ofte det første nivået
 • Introduksjon til programmet.
 • Hvis du ønsker å utvikle en NLP baserte karriere, eller forbedre din inntekt ved å gjøre NLP arbeid, er dette kurset for deg. Mange tidligere deltakere nyter de kommersielle fordelene ved å ta denne opplæringen.
 • Hvis du søker å starte en NLP-basert virksomhet, er det valgfrie moduler i løpet av salg, markedsføring strategier og juridiske problemstillinger.
 • Hvis du ønsker å lære en kraftfull blanding av tradisjonelle NLP mønstre kombinert med spennende nye modeller, synliggjør kurset de opprinnelige elementene i Master Practitioner med innovative nye mønstre.
 
 

KOMPETANSEMÅL

Denne treningen går rett til hjertet av NLP med fokus på modellering.

 • Du vil lære avanserte modeller for endring som er katalysator for å oppmuntre til betydelig endringsarbeid med klienter.
 • Du vil være i stand til å bruke kraftige språkmodeller for å påvirke og endre atferd i alle sammenhenger, fra bedrift til utdanning og terapi.
 • Du vil være i stand til å gjennomføre presentasjoner ved hjelp av NLP Trainers modellen, og få kunnskap i å kommunisere med grupper på dypt nivå.
 • Som en modellør vil du være å replikere (gjenta) og undervise ønskede egenskaper ved å delta i modellering prosjekter.
 • Som en endringsutøver vil du være i stand til å legge til rette for økter med personlige gjennombrudd gjennom effektiv coaching.

NLP Master utøvere som er seriøse om sin egen utvikling og søker å prestere på et høyere nivå av personlig og faglig dyktighet, har endret karriere som følge av å ta kurset. De har startet opplæring og rådgivning for bedrifter, blitt utøvende trenere, eller utviklet nye NLP selskaper. Disse menneskene nyter økonomisk og personlig suksess som følge av dette.

Pensum

NLP Modellering

Avanserte språklige modeller

Ubevisst sortering

Tidslinjen Re-Patterning

NLP for presentasjoner

New Code NLP

Gjennombrudd Sesjoner og coaching modeller

Gjennombrudd Sesjoner og coaching modeller

Sertifisering

Sertifisering på denne utdanningen er en internasjonalt anerkjent NLP-kvalifisering som følger ITANLP sine standarder. Det betyr at du etter endt sertifisering hos oss kan bygge videre på din utdanning hos andre internasjonale kvalitetstilbydere av NLP-utdanning verden over.

Pris

NLP Master Practitioner: kr. 35.000 ,-

Se oversikten over prisene for de ulike nivåene i utdanningen og få med deg de beste tilbudene!

«Jeg har gjennom det siste året hatt gleden av å være student hos Svein Kaurin i Trondheim og har i løpet av denne tiden fullført både Certified Practitioner of NLP Classic Code, Certified New Code NLP Practitioner og Certified Master Practitioner of NLP. Jeg er veldig tilfreds med kursopplegget og måten Svein utfordret og støttet meg og mine medstudenter på. Hans alltid gode humør, positive innstilling, omtanke, fleksibilitet, vilje til å dele av sin kunnskap samt evne til å se den enkelte student gjør Svein like mye til en mentor som coach og trener. Jeg kan varmt anbefale Svein og Kompetansesenteret for NLP A.S til andre som arbeider med sin personlige utvikling.»

– Kim Engan Strand, Hotelldirektør

Har du spørsmål om kurset?