NLP New Code Certified Practitioner

Sertifisering

Vi har gleden av å tilby deg den nyeste sertifisering innen NLP i verden.

Om du er seriøs coach, terapeut, trener eller arbeider innen andre områder med mennesker og ønsker å få det siste “cutting edge” innen NLP, så er denne etterutdanningen for deg!

Alle våre sertifiseringer er godkjent av ITANLP ved NLP medgrunnlegger John Grinder, Carmen Bostic St. Claire og Michael Carroll.

TRONDHEIM 2023:

23- 26 November 2023

TROMSØ 2023:

16– 19 November 2023

  • Bli tatt inn i “High Performance” tilstander som øker din prestasjon i uansett situasjoner, og du vil på mindre enn 15 minutter kunne få eliminert gamle tankemønstre
  • Få med deg et anker som vil trigge “High Performance”-tilstander i en hvilken som helst situasjon i livet ditt.
  • Kommuniser mer presist, effektivt og bedre gjennom de videreutviklede NLP språkmønstrene.
  • Coach innholdsfritt, slik at du kan gjøre kraftfulle forandringer med deg selv og andre uten å måtte dele hva, hvem og hvorfor det såkalte “problemet” er som det er.
  • Hjelpe andre mennesker å bryte gamle mønstre, slik at de kan gjøre sitt liv bedre, med bare enkle leker og lynraske prosesser.
  • Kommuniser direkte med din underbevissthet, slik at du kan få hjelp til å positivt påvirke din atferd, følelses-tilstand og fysiologi.

Hva er New Code NLP?


NLP har blitt raskere, enklere og mer effektivt enn noen gang før og hjelper deg til å forstå ditt eget sinn bedre. Den nye koden i NLP kan skape kraftigere prosesser og endringer som kan oppstå på flere nivåer.

New Code NLP er utviklet for å oppdatere NLP Classic Code, for å være sikker på at utøverne er kongruente med det de gjør. Det er en omorganisering og omkoding av de grunnleggende teknikkene i Classic Code NLP, og er i stadig utvikling. New Code NLP er utviklet av John Grinder og Carmen Bostic St. Claire. Carmen og John har produsert et sett med kraftige og engasjerende prosesser som fullt utnytter det menneskelige potensialet for endringer på nivåer vi ofte ikke når ved bruk av Classic Code NLP.

New Code NLP har vekt på «tilstand» heller enn «atferd», som den største forskjellen mellom New Code og Classic Code NLP. Endringer i sinnstilstand skaper endringer i atferd. Dermed kan en coach arbeide med klienten uten kjent «innhold». Det er ikke behov for at utøveren forstår sammenheng eller detaljer der New Code NLP blir brukt. Kontekst eller innhold kan forbli ukjent, slik at det sikrer konfidensialitet for klienten og innebærer kun å la underbevisstheten skape de ønskede endringene. NLP New Code-øvelser gir deg muligheter til å oppnå nye tilstandsområder, som for eksempel høy prestasjonsevne.

New Code NLP kan anvendes innen coaching, terapi, prestasjonsutøvelse, sport, læring, helse etc.

Hovedinnhold

Sentrale New Code NLP mønstre

New Code NLP prosesser

New Code NLP

Epistemologi

Priser

PRIS KR 12.500,- 
inluderer internasjonal sertifisering

Se oversikten over prisene for de ulike nivåene i utdanningen og få med deg de beste tilbudene!

«En av NLP’s forutsetninger er at forandringer kan skje raskt og enkelt, men jeg visste ikke at det kunne skje så raskt som dette.»

– Bente Mortensen, Master Practitioner Coach og Yoga Instruktør

«For meg personlig opplevdes det som en helt genial og lekende måte å jobbe på lag med min egen hjerne på. Ord som grensesprengende og klargjørende er i denne sammenhengen helt riktig. Dette er noe av det viktigste jeg har gjort i mitt liv – og jeg har levd i over 50 år.»

– Betty Nyvoll, Master Practitioner og kursveileder

«Dette er en fantastisk utdanning som alle burde gå! Kunnskap for livet! Du blir bedre på å kommunisere med og forstå andre og ikke minst deg selv. Herlig, dedikert, empatisk og flink lærer!

– Anna MacDougall Master Practitioner og Autorisert Naprapat

Har du spørsmål om kurset?