Svein Kaurin

Svein har sitt hovedfelt innen kommunikasjon og formidling. Han representerer det nyeste innenfor coaching, mental «peak performance» og forandringsarbeid. Han jobber internasjonalt som NLP-trener ved flere institusjoner i Europa. Hans entusiasme, humor, formidlingskraft og kunnskap innen NLP-feltet har gjort ham betydningsfull og attraktiv som trener, foreleser og foredragsholder ved de ulike institusjonene.

Svein er gründer/eier og daglig leder i Kompetansesenteret for NLP. Han er også utvikler og medgrunnlegger av Inspire Mind Academy.
Svein underviser og coacher både i bedrift og i privat sammenheng. Han er internasjonalt sertifisert NLP Trener i Classic Code of NLP og New Code of NLP. Han har blitt trent og sertifisert av selveste NLP medgrunnlegger John Grinder, sammen med Carmen Bostic St. Claire og Michael Caroll. Svein er også sertifisert Practitioner of Organic Hypnosis og advanced Master practitioner.

Svein er også adjunkt i musikkpedagogikk fra Høgskolen Tromsø. Han har virket over 30 år innen utdanningsektoren, som lærer i videregående skole og høgskole, samt administrator på kommunalt nivå. Han har vært med på store endringsprosesser på mange felt i skoleverket.